• Hey Guest,

As you know, censorship around the world has been ramping up at an alarming pace. The UK and OFCOM has singled out this community and have been focusing its censorship efforts here. It takes a good amount of resources to maintain the infrastructure for our community and to resist this censorship. We would appreciate any and all donations.

Bitcoin (BTC): 39deg9i6Zp1GdrwyKkqZU6rAbsEspvLBJt
    ETH: 0xd799aF8E2e5cEd14cdb344e6D6A9f18011B79BE9
    Monero (XMR): 49tuJbzxwVPUhhDjzz6H222Kh8baKe6rDEsXgE617DVSDD8UKNaXvKNU8dEVRTAFH9Av8gKkn4jDzVGF25snJgNfUfKKNC8
E

EternalAgony

Member
Jun 29, 2022
12
tetiğe basmak
Ruhsatlı mı? Yakın zamanda ruhsat alan var mı? İrdeliyorlar mı çok?
ruhsat almaya çalışmadım. dedemin babasının silahı, ruhsatı varmış da tabi ki zamanı geçmiş. vaz geçtim zaten o metoddan, SN aldım duruyor evde. hayattan sıkılmayı/aşamayacağım bi zorlukla karşılaşmayı bekliyorum şu anda. en ucuzundan bi otelde bi gece yapmayı düşünüyorum. böylece ilk gören ailem de olmaz, ve cesedimi bulduklarında çoktan ölmüş olurum.

tetiğe basmak zor diyorsun, haklısın tabi ama her metod için böyle. atlayacaksan atlamak zor, overdose ise ağzına atmak zor. işi bitirme olayı her türlü zor zaten...

• Like
Reactions: Yakamoz and Neoatlech
Sunset Limited

Sunset Limited

I believe in Sunset Limited
Jul 29, 2019
1,341
Bu arkadaş muhtemelen bizden biri tanıyan var mı?

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
321
Hocam h veya t ile başlayan sitedeki snlerin saflığı konusunda herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?
yuzde 99 idi. zaten o acidan problem olmaz ya. garip bir obsesyon o, saflik dusuklugunden olmeyen duymadim

Last edited by a moderator:
Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
321
iyi o zaman, siz niye bu sitede dolanıyorsunu z hocam
hayat zor be vehbicim. bir sekilde o kafaya girdik 2022'de.

sen? eylul ayinda ne oldu da kaydoldun

Last edited by a moderator:
Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
321
Anne baba durumu yüzünden, ikiside boktan iş yapmaları yüzünden hayatsal rutine bağlanamadım. Çocukluğumdan beri mentalimi sömürdüler ve temmuzdada ayrıldılar araya başka ülkeye gitmede girdi. Asosyal biri olarak devam etmek istemiyorum artık ne diye daha hayatın başındayken bu sıkıntıları devam ettireyim. ergenlikten beri 3 4 yıldır kötü bir ruh halindeyim. Foruma bakıyorumda bir çok insan 25 30 yaşlarında buraya gelmişler muhtemelen hepside benim sürecimden geçmiştir. Durduk yere hayatı devam ettirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
cok kucuksun sanirim kac yasindasin

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
321
@NoNeedToLive vehbi post'larini niye sildin

DevonBostick'sAss

DevonBostick'sAss

BillyIdol
Jan 10, 2025
82
NE? hem yasak zaten hem de sacmalama. telefonuna bakarlar umarim. cocuksun daha.
Çok karışmamak lazım. Yaptığın şuan yanlış ne kadar da haklı olsan

Neoatlech

Neoatlech

Prince of Disorder
Aug 15, 2023
29
Çok karışmamak lazım. Yaptığın şuan yanlış ne kadar da haklı olsan
Şahsen daha yetişkin olmamış birinin burada olması yanlış. Yakamoz haklı, pro-liferlık da yapmamış, neye takıldın anlamadım.

DevonBostick'sAss

DevonBostick'sAss

BillyIdol
Jan 10, 2025
82
Şahsen daha yetişkin olmamış birinin burada olması yanlış. Yakamoz haklı, pro-liferlık da yapmamış, neye takıldın anlamadım.
Biraz üstüne gidilmiş de karşı taraf postlarını silmiş gibi duruyor buradan

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
321
@DevonBostick'sAss
@Neoatlech

ustune falan gittigim yok. 16 yasindayim dedi sonra korkudan vehbi olan username'ini degistirdi. dua etsin raporlamadim o sirada.

umarim fark eder ailesi gec olmadan. yazik ergenlere.

DevonBostick'sAss

DevonBostick'sAss

BillyIdol
Jan 10, 2025
82
@DevonBostick'sAss
@Neoatlech

ustune falan gittigim yok. 16 yasindayim dedi sonra korkudan vehbi olan username'ini degistirdi. dua etsin raporlamadim o sirada.

umarim fark eder ailesi gec olmadan. yazik ergenlere.
Damam damam haklisin. Uyu sende gec olmus

DevonBostick'sAss

DevonBostick'sAss

BillyIdol
Jan 10, 2025
82
sen de ergensin heralde ustune alindigina gore. 16 yasindaki cocuklarin olum hakkini savunan aptal. sitenin girisindeki kurallari oku once
Ne alaka amk kesinlikle savunmuyorum sana yazdığım her reply da haklı olduğunu sadece harsh olduğun için elemanın korktuğunu irkildiğini söyledim sadece. 3 reply attım hepsinde sana hak verdim sende düzgün oku istersen. Üstüne falan gittiğim yok demişsin eleman senin yüzünden korkudan postlarını silmiş. Ben senin söylediğin kurallara ya da içeriğin doğruluğuna karşı çıkmıyorum. Zaten haklı olduğun noktalar var. Ancak birine haklı olduğun bir konuda bile baskıyla, korkutarak bir şey yaptırmak doğru değil. 18 yaşının altındaki bir çocuğu bu şekilde korkutup gönderilerini sildirmek, ona gerçekten yardımcı olmaz. Üstüme alınmaktan kastın beni etiketlemişsin amq bende cevap verdim. Zaten yaşının gereğiyle doğru kararlar veremeyecek birini korkutarak bir şey yaptırmak yerine, ona neden bu ortamın uygun olmadığını açıklamak daha mantıklı bir yaklaşım olmaz mı? Senin cevaplarında düzgün bir açıklama yok çünkü. Millete ergen diyorsun ama etik bir şekilde karşı tarafı kırmadan konuşamıyorsun üstüne onların üstüne gidiyorsun neden postları sildin diye. İyi bak kendine yinede. En sonki postumda da çok samimi bir şekilde sana reply attım şaka ya da ciddiyetsiz bir mesaj değildi.