st4r53t
Endlessly endeavor. This is finding infinity.
- Nov 26, 2023
- 39
⚠️ UK Access Block Notice: Beginning July 1, 2025, this site will no longer be accessible from the United Kingdom. This is a voluntary decision made by the site's administrators. We were not forced or ordered to implement this block. If you're located in the UK, we recommend using a VPN to maintain access.
oo!! sprawdz chat:3Ja, na przykład. Spotkałem już parę osób.
szanuje za tomoko<3Ja jestem polką. Ale mieszkam w Niemczech:3.
Nie ma chyba za bardzo Polskiej alternatywy (a przynajmniej ja nic o tym nie wiem). Ogólnie jest tu spore skupisko ludzi, jak na tego typu tematy.Nie sądziłem, że jest tu tyle Polaków,,
Tak naprawdę to ciężko o JAKĄKOLWIEK alternatywę. Szukałem dzisiaj jakiś stron podobnych do SaSu, wiekszość jest pro recovery ale znalazły się jakieś prawie tak dobre jak SaSu. pewnie zrobie nowy thread z nimi jak znajde więcej chyba, że jest jakiś jeden duży thread na linki.Nie ma chyba za bardzo Polskiej alternatywy (a przynajmniej ja nic o tym nie wiem). Ogólnie jest tu spore skupisko ludzi, jak na tego typu tematy.
To prawda, ciężko o podobną stronę. Ja tu trafiłem całkowicie przez przypadek, gdy szukałem metody. Szczerze mówiąc myślałem, że żeby znaleźć tego typu stronę, to trzeba wejść głębiej do króliczej nory.Tak naprawdę to ciężko o JAKĄKOLWIEK alternatywę. Szukałem dzisiaj jakiś stron podobnych do SaSu, wiekszość jest pro recovery ale znalazły się jakieś prawie tak dobre jak SaSu. pewnie zrobie nowy thread z nimi jak znajde więcej chyba, że jest jakiś jeden duży thread na linki.
Ja znalazłem tą stronę przez jakieś video na YT. Pomyślałem sobie "to brzmi jak community, z którym mógłbym być szczery"To prawda, ciężko o podobną stronę. Ja tu trafiłem całkowicie przez przypadek, gdy szukałem metody. Szczerze mówiąc myślałem, że żeby znaleźć tego typu stronę, to trzeba wejść głębiej do króliczej nory.
Ja również przez przypadek. Tyle, że metodę już miałem w sumie wybraną, a bardziej szukałem szczegółów odnośnie mojej metody.. Również nie sądziłem, że takie coś znajdąTo prawda, ciężko o podobną stronę. Ja tu trafiłem całkowicie przez przypadek, gdy szukałem metody. Szczerze mówiąc myślałem, że żeby znaleźć tego typu stronę, to trzeba wejść głębiej do króliczej nory.
Ja szukałem informacji o gazie obojętnym i trafiłem tutaj przez przypadek. Kwestie techniczne mnie zniechęciły od tej metody, lecz odkryłem SN. Gorsza metoda, ale łatwiejsza do uzyskania. W pewnym sensie kompromis.Ja również przez przypadek. Tyle, że metodę już miałem w sumie wybraną, a bardziej szukałem szczegółów odnośnie mojej metody.. Również nie sądziłem, że takie coś znajdą