W

WallsClosingInn

Member
Dec 8, 2019
42
Najveći strah imam upravo od neuspeha.
Zato i tražim ovoliko po forumu.
Ali što više čitam i istražujem nešto mi deluje kao da je jedina sigurna metoda da skočim sa zgrade. Ali opet, svi ti visoki soliteri se zaključavaju ili neko živi gore i od toga pravi terasu
ja zivim na osmom spratu zgrade,nekoliko puta sam pokusao da skocim i svaki put se paralisem.ne mogu da napravimm ta 2 koraka napred,kao da stoji nevidljivi zid ispred mene

P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
ja zivim na osmom spratu zgrade,nekoliko puta sam pokusao da skocim i svaki put se paralisem.ne mogu da napravimm ta 2 koraka napred,kao da stoji nevidljivi zid ispred mene
E i to mi je bilo u glavi, da nadjem nekako zgradu i sta onda? Kako skociti? Kapiram da svi imamo taj neki nagon koji je tesko pobediti i da bi svima bilo tesko da skoce.
Ne znam, bas dosta razmisljam oko tih metoda i nije mi jasno koja je najpouzdanija.

W

WallsClosingInn

Member
Dec 8, 2019
42
E i to mi je bilo u glavi, da nadjem nekako zgradu i sta onda? Kako skociti? Kapiram da svi imamo taj neki nagon koji je tesko pobediti i da bi svima bilo tesko da skoce.
Ne znam, bas dosta razmisljam oko tih metoda i nije mi jasno koja je najpouzdanija.
potputo te razume ja sam u istoj situaciji,and it titally sucks:)

F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
pa kako stvari stoje, jedini 100% 'uspeh' sto bi neko rekao, jeste upravo cadilac head shot. Da li je iko od vas ikad imao pokusaje? kad vidim da ima ljudi koji su na ovakvim forumima i razmisljanjima o istom, duzi period, to opet sa jedne strane znaci da postoji i ta druga strana koja zeli da zivi!
jel iko rad da pise o eventualnim dijagnozama?

P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
pa kako stvari stoje, jedini 100% 'uspeh' sto bi neko rekao, jeste upravo cadilac head shot. Da li je iko od vas ikad imao pokusaje? kad vidim da ima ljudi koji su na ovakvim forumima i razmisljanjima o istom, duzi period, to opet sa jedne strane znaci da postoji i ta druga strana koja zeli da zivi!
jel iko rad da pise o eventualnim dijagnozama?

Ja nisam nikad pre razmisljala na ovu temu. Medjutim, kada su me svi problemi sustigli nekako sam to videla kao jedini izlaz i krenula da trazim na internetu kako to da uradim na taj nacin da niko ne moze da me spasi, naletela sam na ovaj forum.
Ali slazem se sa tobom da se ljudi verovatno bore sa tom zeljom, da ipak postoji neki instinkt za prezivljavanjem. Najgore je sto je samoubistvo nekako bas tabu tema i sto o tome nije dozovoljeno pricati ni sa kim, ovo je bas prvo mesto na koje sam naisla na kome ljudi otvoreno pricaju o tome

W

WallsClosingInn

Member
Dec 8, 2019
42
Ja nisam nikad pre razmisljala na ovu temu. Medjutim, kada su me svi problemi sustigli nekako sam to videla kao jedini izlaz i krenula da trazim na internetu kako to da uradim na taj nacin da niko ne moze da me spasi, naletela sam na ovaj forum.
Ali slazem se sa tobom da se ljudi verovatno bore sa tom zeljom, da ipak postoji neki instinkt za prezivljavanjem. Najgore je sto je samoubistvo nekako bas tabu tema i sto o tome nije dozovoljeno pricati ni sa kim, ovo je bas prvo mesto na koje sam naisla na kome ljudi otvoreno pricaju o tome
Pa niko ne razmislja na ovu temu,dok ga zivot jednostavno i svi problemi koji se nakupe ne nateraju na razmisljanje.ja se secam prvi put kad sam razmisljao o samoubistvu,osetio sam nekakvo olaksanje kao da imam izlaz...i ovaj forum je stvarno nesto,jedina uteha koju imam jel mnogo postova koje citam kao da su moji...

• Like
Reactions: thepolarbear
P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
Pa niko ne razmislja na ovu temu,dok ga zivot jednostavno i svi problemi koji se nakupe ne nateraju na razmisljanje.ja se secam prvi put kad sam razmisljao o samoubistvu,osetio sam nekakvo olaksanje kao da imam izlaz...i ovaj forum je stvarno nesto,jedina uteha koju imam jel mnogo postova koje citam kao da su moji...
Razumem sta hoces da kazes. Ja slobodno mogu da kazem da se lakse osecam od kada citam i pisem ovde, vidim da nisam sama u svemu tome i da ima toliko ljudi koji na slican nacin razmisljaju. Upravo na to sam mislila kada sam rekla da je problem sto je samoubistvo tabu tema- kada god bih takvo nesto spomenula u drustvu svi su se zgrazavali i govorili kako o takvim stvarima ne sme ni da se pomisli.

• Like
Reactions: WallsClosingInn
thepolarbear

thepolarbear

'til we die
Dec 7, 2019
58

Dobra poruka. Sećam se da sam i ja imao isti osećaj, olakšanje, postoji izlaz.

Razumem sta hoces da kazes. Ja slobodno mogu da kazem da se lakse osecam od kada citam i pisem ovde, vidim da nisam sama u svemu tome i da ima toliko ljudi koji na slican nacin razmisljaju. Upravo na to sam mislila kada sam rekla da je problem sto je samoubistvo tabu tema- kada god bih takvo nesto spomenula u drustvu svi su se zgrazavali i govorili kako o takvim stvarima ne sme ni da se pomisli.

Imaš veća jaja od mene, ja ne spominjem ništa u mom najbližem društvu.

P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22

i nemoj. Neces naici na razumevanje i bice ti jos gore, osetila sam to na svojoj kozi

• Like
F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
O takvim stvarima pricati bilo kome, odvesce te ili kod psihijatra, ili ce te poslati u bolnicu... trece nema. Koji god problem imao. U dobrom delu slucaja, uvek postoji neki delic sanse da se ide napred, verovatno je i svima ovde svaki dan drugaciji, drugacije se oseca. Momenat kada bi se uhvatio nagon za napred i samo delic osecaja da nesto ide ka napred, ka drugacijem, ka bilo kakvom olaksanju/sreci..toga bi se trebao drzati i produzivati te procente tog momenta. Medjutim, verujem da kada ljudi ocajnici pokusavaju da razmisljaju na taj nacin i drze sve to u sebi, postaje jos ozbiljnija borba. Mislim da pored psihoza i raznih oblika depresija, tj gubitka kontaka sa realnoscu, su najveci okidaci za svime ovime sto mi ovde pisemo..
Meni sa jedne strane ovaj forum deluje i kao olaksanje i kao 'terapija' uteha sa druge strane, a opet sam sa te druge strane svestan, da o ovoj temi o kojoj pricamo, na kraju cemo da 'odlucimo' samo i uradimo tj pokusamo to u single mood-u :/
Nisam procitao puno postovao od ljudi koji su pokusali i vratili se na forum, mada ima i takvih.. a to nam je jos jedan veliki strah..pa se borimo sa life or death situacijom svakodnevno

W

WallsClosingInn

Member
Dec 8, 2019
42
Imaš veća jaja od mene, ja ne spominjem ništa u mom najbližem društvu.
Onaj ko ne prolazi kroz ono sto ti prolazis nece taj razumeti nikad.ja mislim da ni najblizi,porodica, ne mogu da razumeju....

• Like
thepolarbear

thepolarbear

'til we die
Dec 7, 2019
58
Onaj ko ne prolazi kroz ono sto ti prolazis nece taj razumeti nikad.ja mislim da ni najblizi,porodica, ne mogu da razumeju....

Baš to. Ne vidim ni šta neko može da ti kaže a da se osetiš bolje. Nema poente.

• Like
Reactions: WallsClosingInn and Manja
P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
Baš to. Ne vidim ni šta neko može da ti kaže a da se osetiš bolje. Nema poente.
Osim na ovom forumu. Ovde mi se prvi put dogodilo da se iskreno smejem zbog poruka i postova nekih ljudi i da me oraspoloze. Koliko god to mozda kontradiktorno bilo (s obzirom na samu svrhu ovog foruma)

• Like
Reactions: fanste and WallsClosingInn
thepolarbear

thepolarbear

'til we die
Dec 7, 2019
58
Osim na ovom forumu. Ovde mi se prvi put dogodilo da se iskreno smejem zbog poruka i postova nekih ljudi i da me oraspoloze. Koliko god to mozda kontradiktorno bilo (s obzirom na samu svrhu ovog foruma)

Zavidim. Ja se zezam i smejem, ali ispod toga ima neka tuga koja je uvek tu. Šta pomaže je da se uposliš nečim i onda ima manje vremena da se razmišlja. Uostalom, kao što Bill Burr kaže mi muški ne pričamo o osećanjima :D

Last edited:
  • Like
Reactions: Palacinka
P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
Danas sam definitivno zaključila da je SN nemoguće nabaviti direktno u Srbiji od dobavljača, pa ukoliko neko ima iskustva sa naručivanjem istog sa ebay-a bilo bi lepo da mi pošalje pm da pitam par stvari :)

Quinlor

Quinlor

The stranger
Feb 21, 2019
1,058
C'mon if I were Serbian I just would starting a fight or kill someone and I will feel fine :sunglasses:.

torturedbylife

torturedbylife

Enemy of the world
May 2, 2020
130
Not from Serbia but I really like the country :D.

charlottewilts

charlottewilts

read Dostoyevsky
Jun 15, 2019
494
hej
trazim kroate iliti bilo koga tko se moze dohebati u sjeverni dio uhljebistana.trazim N ili pento.ako znate veterinara koji bi jeftino prodao moze.ja vise nemrem i trebam help.inace brisem postove svakih 5 sati i nemogu na private.molim pogledat i u partners MT.i javit mi sto prije!

slabo. nije Balkan Meksiko.

inace nakon 5 postova ćeš moći da šalješ privatne poruke. možda da probaš u neki games thread u offtopicu

Infinite Conscious

Infinite Conscious

Experienced
Aug 18, 2020
282
Pa da se i ja čekiram.

Tek pristupio ovom forumu, iako me ova razmišljanja prcaju od kad znam za sebe, kao da mi je to sudbina ili lekcija koju treba da prođem u ovom životu.

S obzirom da je kod nas najjednostaviji skok sa zgrade, a strah je skoro nemoguće savladati, bilo bi lepo ako neko može da podeli svoje iskustvo sa nabavkom SN i neophodnih dodataka.

PS. I šta znače ovi precrtani nickovi, jel' su ti ljudi uspeli u svojoj nameri ili samo zatvorili naloge... ili nešto treće?
Pretpostavljam da ne možemo ni da znamo da li je neko "uspeo".
Ali iskreno zavidim onima za koje čujem da jesu, jer potrebna su muda do poda i to zavređuje svako poštovanje.

Last edited:
nowhere2befound

nowhere2befound

Member
Jan 8, 2021
69
Ljudi, je li ko uspio nabaviti SN kod nas?

• Like
Reactions: charlottewilts
lucmucpuc

lucmucpuc

student
Sep 11, 2024
62
Isto pitanje, 3 godine kasnije?
da, sn mozes nabaviti u poljskoj i ukrajini bez problema, potrebno je da ne trazis na guglu nego na y trazilici (ne yahoo) i da koristis njihov naziv za SN