O takvim stvarima pricati bilo kome, odvesce te ili kod psihijatra, ili ce te poslati u bolnicu... trece nema. Koji god problem imao. U dobrom delu slucaja, uvek postoji neki delic sanse da se ide napred, verovatno je i svima ovde svaki dan drugaciji, drugacije se oseca. Momenat kada bi se uhvatio nagon za napred i samo delic osecaja da nesto ide ka napred, ka drugacijem, ka bilo kakvom olaksanju/sreci..toga bi se trebao drzati i produzivati te procente tog momenta. Medjutim, verujem da kada ljudi ocajnici pokusavaju da razmisljaju na taj nacin i drze sve to u sebi, postaje jos ozbiljnija borba. Mislim da pored psihoza i raznih oblika depresija, tj gubitka kontaka sa realnoscu, su najveci okidaci za svime ovime sto mi ovde pisemo..
Meni sa jedne strane ovaj forum deluje i kao olaksanje i kao 'terapija' uteha sa druge strane, a opet sam sa te druge strane svestan, da o ovoj temi o kojoj pricamo, na kraju cemo da 'odlucimo' samo i uradimo tj pokusamo to u single mood-u :/
Nisam procitao puno postovao od ljudi koji su pokusali i vratili se na forum, mada ima i takvih.. a to nam je jos jedan veliki strah..pa se borimo sa life or death situacijom svakodnevno