Endqualia

Endqualia

Member
Jun 6, 2019
72
Wonder if anyone else is from Serbia here, or some ex yu country? Just curious. Ko je jos iz Srbije?

Last edited:
  • Like
Reactions: fanste, torturedbylife and Circles
R

Ryusn

Member
Jun 8, 2019
5
I`m not from Serbia, but I think its a great country

• Like
Reactions: torturedbylife and Endqualia
F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
Ja sam iz Srbije, koliko sam video po forumu, ima jos jedna devojka

irrelevant_string

irrelevant_string

Student
Jun 16, 2019
122
Bar cetvoro ljudi, ko bi rekao. Nego interesuje me da li neko od vas narucuje sn jer mi trebaju neke informacije vezane za porudzbine, ali verovatno ne.

• Like
Reactions: fanste
F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
Pa iskreno, sa jedne strane se cudim sto nas je i toliko a opet sa druge strane s obzirom da smo Srbi 'u ovoj temi' medju vodecima u Evropi, zacudjujuce da nas nema vise. Nemam informacije za SN, vidim da se puno pise o tome, meni slabo znanje, jos sam nov u svemu..a opet mi nekako Cijanid do sad zvuci kao 'best buy'

• Like
Reactions: fanste
irrelevant_string

irrelevant_string

Student
Jun 16, 2019
122
Po cemu je 'best buy'? Ja sam cula da je samoubistvo cijanidom dosta bolno. Rekla bih da je jedina prednost u odnosu na sn veca verovatnoca uspeha.

M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Jel I'ma neko iskustva sa Nitrogenom ili zna nesto u vezi toga...

F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
svi ovde koliko shvatam tragamo za tim 'best buy' da bude brzo, efikasno i bezbolno, e pa na zalost, po skalama osim metka u glavu, i eventualne eutanazije (u drzavama gde je legalna); na zalost, nema. Cijanid bi trebalo (koliko ja znam) da 'resi' stvar, ako se uzme adekvatna kolicina, u roku od 2 minuta, trebalo bi da je povracanje ili ostali efekti, bolni, ali opet, sva ta trovanja hemijama mislim da su najbezbednija da se rade van kuce svakako, mozda u kombinaciji sa nekim drugim sedativima, poput rivotrila npr. Za nitrogen, na zalost ne znam nista.
Razsmisljao sam i odl school hanging 'stajl' nije mozda lose resenje, ali treba dobar cvor, dobra visina, u poredjenju npr sa cijanidom bol je duplo manjii, ali agonija moze da traje duplo duze
mislim da je i taj nitrogen isto bolan

M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Ma nije Nitrogen bolan to je gas kao Helijum...ne oseti see nista ako se poveze sve kako treba samo izgubis svest za par sekundi...

• Like
Reactions: Infinite Conscious and irrelevant_string
F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
Jel se moze nekako doci do njega? moram onda prouciti o tome... Pod kojom je temom ovde? jel smo svi sa psih disorderima ili jednostavno sick of life dead end road-om na forumu?

M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Pa ima ovde u recourses temi...ja Sam nasla na netu moze da se naruci...

irrelevant_string

irrelevant_string

Student
Jun 16, 2019
122
Koliko vidim krajnji mehanizam dejstva je slican kod natrijum nitrita i azota - onemogucavanje prenosa kiseonika do organa, s tim sto sa azotom nema rizika od povracanja, ali je zato dosta komplikovanije za izvodjenje. Istrazicu i ja malo. Postoji mogucnost da i ne dobijem SN.
Pa ima ovde u recourses temi...ja Sam nasla na netu moze da se naruci...
A to iz inostranstva ili odavde?

M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Odavde...da komplikovano je posebno me smara ona kesa exit bag...

Last edited:
F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
jbt ko bi rekao da je potrebna tolika nauka i toliko razmisljanja i cimanja oko svega, da bi se 'otislo'
a ljudi na selu to o'cas posla samo presude, puska ili kanap, vinjak i cao. Mi ovde jbt pokusavamo na najbolji, najlaksi i najcistiji nacin da odemo? prosto ne mogu da poverujem da nije tako lako..koliko ste dugo na forumu?

• Like
Reactions: Infinite Conscious and Manja
M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Sta reci...valjda smo pi*ke...ja sam odnedavno ovde...par dana I'ma...

F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
ma da smo pi*ke vrv ne bi bili ovde i cak intelektialno na ovakvim forumima, nego bi vec bili odavno gone.. sad nznm ko sta ima..kapiram da svima dodju ovakve stvari u glavu. Ja i bez dijagnoze pa tripujem havarije i smucilo mi se wanna go, kao jedina opcija..a ljudi oko tebe te tripuju da uvek ima way up.. ma uzas..
Nego taj cijanid ili nitrogen :D

irrelevant_string

irrelevant_string

Student
Jun 16, 2019
122
Samoubistvo je u suprotnosti sa onim za sta se prirodno vec milionima godina vrsi selekcija. Nije mnogo iznenadjujuce iz te perspektive.
Ali ono za sta nam organizmi nisu dovoljno sofisticirani je prepoznavanje opasnosti u casi sa rastvorenim nitritom, bar ne dovoljno da izazove psihicku reakciju kao kod nasilnijih metoda. Tu je i dalje nagon za povracanjem ali i za to postoji resenje.
Ne vidim zasto ne bismo iskoristili to i olaksali proces kad vec imamo opciju.
koliko ste dugo na forumu?
Ja jos od juna, sto bi znacilo 6 meseci. Well, damn... 6 meseci filozofiram na suicide forumu i i dalje sam ovde.

F

flaneurice

Member
Dec 4, 2019
11
lepo si to napisala. Ne znam da li aludiras na nitritnu kiselinu, u tom slucaju ja bar ne znam gde bi se mogla nabaviti, a kao nagon za povracanjem, ne znam kako to spreciti? ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Ja sam do pre nekoliko dana o dobrom starom vesanju bas istrazivao onako ukljucio matematiku i fiziku, kupio taj kanap, savrsene omce, ali ali.. nije sigurica i bezbolno, drugo, gde to uraditi da me neko ne pronadje, mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...

• Like
Reactions: Infinite Conscious
irrelevant_string

irrelevant_string

Student
Jun 16, 2019
122
Ne, mislila sam na natrijum nitrit(SN), dovoljno je popularan ovde da mozes ds napises samo nitrit i vecina ljudi pretpostavi o cemu je rec.
Ali bilo koji pasivniji metod bi mogao da ga zameni u toj recenici.
Sto se povracanja tice, postoji klasa lekova zvana anti emetici. Metoklopramid je popularan izbor ovde ali nije ga bas lako nabaviti i ima ozbiljne nezeljene efekte koji nisu bas tako retki.

ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Pa da, ljudi su drustvena stvorenja, i ovo je pored ostalog i drustvena mreza za depresivne i nezadovoljne zivotom. Mozes da se zalis na licne probleme u zivotu, koliko god banalni bili, i dobijas empatiju i razumevanje u vidu virtuelnih hug-ova.
Mozes da vodis intelektualne rasprave i dobijas validacione poene u vidu like-ova.
Mozes da postavljas meme-ove i povratis samopouzdanje ili veru u svoj humor u slucaju da dobijes neko srce od drugih korisnika foruma, i tako. Verovatno zvuci primamljivo.
mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...
Da, ja bih zato ipak izabrala bezbednije metode. Bezbednije... pa da.

charlottewilts

charlottewilts

read Dostoyevsky
Jun 15, 2019
494
nisam iz srbije, ali... slazem se sa izjavom da smo picke, haha. vec nekih 5 godina visim po forumima ovog tipa (iako nijedan nije bio dobar kao SS, SS je vjerovatno first of its kind) i istrazujem metode. nadam se da ce mi ovo biti zadnji ovakav forum i da cu uspjeti :-) cekam svoj natrijev nitrit...

Suiplastic

Suiplastic

Member
Oct 15, 2018
23
Nisam ni ja iz Srbije ali govorim istim jezikom ... niko na ovom forumu nije picka, vec na zalost, na ovom forumu su najbolji primjerci ljudske vrste, zato i zele da ne postoje...

M

malummo

Student
Jul 15, 2019
119
da nisam picka ne bi kemijala kako nabaviti N, nego bih se bacila s nebodera i djenja...

Suiplastic

Suiplastic

Member
Oct 15, 2018
23
da nisam picka ne bi kemijala kako nabaviti N, nego bih se bacila s nebodera i djenja...

bacanje s nebodera i sl. nije dobra ideja jer postoji velika vjerovatnoca da prezivis i ostanes invalid i onda nisi prispjela nigdje - tj. onda si tek u problemu... poznajem nekoliko ljudi koji su se tako sjebali...

M

malummo

Student
Jul 15, 2019
119
bacanje s nebodera i sl. nije dobra ideja jer postoji velika vjerovatnoca da prezivis i ostanes invalid i onda nisi prispjela nigdje - tj. onda si tek u problemu... poznajem nekoliko ljudi koji su se tako sjebali...
sumnjam, bas, da bih prezivjela pad sa 15-16 kata..nijedna metoda nije sto posto sigurna i to me ne sprijecava da odustanem od namjere.

thepolarbear

thepolarbear

'til we die
Dec 7, 2019
58
Pozdrav svima.

Jel I'ma neko iskustva sa Nitrogenom ili zna nesto u vezi toga...

Na našem jeziku, zove se Azot. :D

To ti je inertni gas, kao Helijum. Neko je napisao da je ovaj azot bolan, to nije tačno. 80% vazduha je azot, udišemo ga svi nonstop.

Last edited:
M

Manja

Can't wait to die
Nov 27, 2019
182
Da, azot...nego ako znas nesto detaljnije o tome kao sto je zapremina I neke tehnicke stvari dobro mi dosla pomoc...

P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
Zdravo
I ja sam iz Srbije i sad tek vidim ovu temu, a na forumu sam par dana
I ja sam prvo želela to da uradim cijanidom jer je najpouzdanije ali mislim da je do njega baš nemoguće doći
Kada sam otkrila ovaj forum saznala sam za SN i pokušavam da ga nabavim ali nekako se sve firme koje sam kontaktirala bave veleprodajom i ne žele da prodaju fizičkim licima već samo firmama pa sam i tu u problemu
Ovaj meto lek koji se koristi kao protiv mučnine je kod nas Klometol i može da se kupi u bilo kojoj apoteci
Jedino me brine pouzdanost SN-a i naravno to da li ga mi u Srbiji uopšte možemo nabaviti

ps: što se tiče azota i helijuma nije mi baš jasno kako to funkcioniše, ali ukoliko neko zna neka napiše
Pozdrav :)

thepolarbear

thepolarbear

'til we die
Dec 7, 2019
58
nisam iz srbije, ali... slazem se sa izjavom da smo picke, haha. vec nekih 5 godina visim po forumima ovog tipa (iako nijedan nije bio dobar kao SS, SS je vjerovatno first of its kind) i istrazujem metode. nadam se da ce mi ovo biti zadnji ovakav forum i da cu uspjeti :-) cekam svoj natrijev nitrit...

Nah, ja ne mislim da je iko ovde "pička", već mislim da je sve ovo vrlo ozbiljno i da je bolje ne donositi brzoplete odluke.

Da, azot...nego ako znas nesto detaljnije o tome kao sto je zapremina I neke tehnicke stvari dobro mi dosla pomoc...

Dr. Pieter Admiraal: "Minimum recommended is 8.9 cubic feet", + "If a larger tank is available, this is even better." Ima dosta informacija u knjigama od Derek Humphry, i od Pieter Admiraal.

Last edited:
P

Palacinka

Member
Dec 4, 2019
22
lepo si to napisala. Ne znam da li aludiras na nitritnu kiselinu, u tom slucaju ja bar ne znam gde bi se mogla nabaviti, a kao nagon za povracanjem, ne znam kako to spreciti? ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Ja sam do pre nekoliko dana o dobrom starom vesanju bas istrazivao onako ukljucio matematiku i fiziku, kupio taj kanap, savrsene omce, ali ali.. nije sigurica i bezbolno, drugo, gde to uraditi da me neko ne pronadje, mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...

Najveći strah imam upravo od neuspeha.
Zato i tražim ovoliko po forumu.
Ali što više čitam i istražujem nešto mi deluje kao da je jedina sigurna metoda da skočim sa zgrade. Ali opet, svi ti visoki soliteri se zaključavaju ili neko živi gore i od toga pravi terasu