Endqualia
Member
- Jun 6, 2019
- 72
Wonder if anyone else is from Serbia here, or some ex yu country? Just curious. Ko je jos iz Srbije?
Last edited:
A to iz inostranstva ili odavde?Pa ima ovde u recourses temi...ja Sam nasla na netu moze da se naruci...
Ja jos od juna, sto bi znacilo 6 meseci. Well, damn... 6 meseci filozofiram na suicide forumu i i dalje sam ovde.koliko ste dugo na forumu?
Pa da, ljudi su drustvena stvorenja, i ovo je pored ostalog i drustvena mreza za depresivne i nezadovoljne zivotom. Mozes da se zalis na licne probleme u zivotu, koliko god banalni bili, i dobijas empatiju i razumevanje u vidu virtuelnih hug-ova.ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Da, ja bih zato ipak izabrala bezbednije metode. Bezbednije... pa da.mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...
da nisam picka ne bi kemijala kako nabaviti N, nego bih se bacila s nebodera i djenja...
sumnjam, bas, da bih prezivjela pad sa 15-16 kata..nijedna metoda nije sto posto sigurna i to me ne sprijecava da odustanem od namjere.bacanje s nebodera i sl. nije dobra ideja jer postoji velika vjerovatnoca da prezivis i ostanes invalid i onda nisi prispjela nigdje - tj. onda si tek u problemu... poznajem nekoliko ljudi koji su se tako sjebali...
Jel I'ma neko iskustva sa Nitrogenom ili zna nesto u vezi toga...
nisam iz srbije, ali... slazem se sa izjavom da smo picke, haha. vec nekih 5 godina visim po forumima ovog tipa (iako nijedan nije bio dobar kao SS, SS je vjerovatno first of its kind) i istrazujem metode. nadam se da ce mi ovo biti zadnji ovakav forum i da cu uspjeti :-) cekam svoj natrijev nitrit...
Da, azot...nego ako znas nesto detaljnije o tome kao sto je zapremina I neke tehnicke stvari dobro mi dosla pomoc...
lepo si to napisala. Ne znam da li aludiras na nitritnu kiselinu, u tom slucaju ja bar ne znam gde bi se mogla nabaviti, a kao nagon za povracanjem, ne znam kako to spreciti? ja sam poprilicno nov na ovu temu i mislio da ljudi koji su na forumu budu tu dok pokupe sve informacije, do mesec dana-dva max, i cao. Kad ono medjutim..
Ja sam do pre nekoliko dana o dobrom starom vesanju bas istrazivao onako ukljucio matematiku i fiziku, kupio taj kanap, savrsene omce, ali ali.. nije sigurica i bezbolno, drugo, gde to uraditi da me neko ne pronadje, mislim da me je veci strah od neuspeha i da ostanem jos poremeceniji ili deformisaniji no sto jesam...