RejectedKarma

RejectedKarma

What was I made for
Jul 27, 2023
658
Pentru vorbitorii de lb română, denumirea corecta pt NaNo2 este azotit (nitrit) de sodiu?
Mulțumesc

everythingoes

everythingoes

maybe someday
Oct 2, 2023
290
Da :)

• Love
Reactions: RejectedKarma
RejectedKarma

RejectedKarma

What was I made for
Jul 27, 2023
658
A cumpărat cineva? Se pare că nu sunt restricții, am găsit online, și fac factura pe persoană fizică
Pare foarte simplu

AnxietyHangover

AnxietyHangover

Global Moderator
Aug 20, 2022
243
Salut,

NaNO2 este azotit de sodiu, da. Găsisem SN și în România, dar după ce am întrebat dacă vând și persoanelor fizice și m-au întrebat ce doresc și le-am zis că vreau SN nu mi-au m-ai răspuns. Și chestia asta mi-a ridicat suspiciuni. Oricum, la noi e o substanță necunoscută aș putea spune, adică mai nimeni nu știe că e folosită pentru ctb. Eu am luat din Cehia apoi și nu au fost probleme nici la poștă, a trecut prin vamă fără probleme. Eu personal nu aș încerca să cumpăr SN din România după experiența avută cu acel producător.

Sper ca am fost de folos.

• Like
Reactions: RejectedKarma and Deleted member 65988
RejectedKarma

RejectedKarma

What was I made for
Jul 27, 2023
658
Salut,

NaNO2 este azotit de sodiu, da. Găsisem SN și în România, dar după ce am întrebat dacă vând și persoanelor fizice și m-au întrebat ce doresc și le-am zis că vreau SN nu mi-au m-ai răspuns. Și chestia asta mi-a ridicat suspiciuni. Oricum, la noi e o substanță necunoscută aș putea spune, adică mai nimeni nu știe că e folosită pentru ctb. Eu am luat din Cehia apoi și nu au fost probleme nici la poștă, a trecut prin vamă fără probleme. Eu personal nu aș încerca să cumpăr SN din România după experiența avută cu acel producător.

Sper ca am fost de folos.
Mulțumesc mult
Eu am găsit online, am făcut toți pașii pt o comandă sa văd daca pot și totul a fost ok inclusiv opțiunea pt tipul de factură.
Am și verificat puritatea cică 98%.
Merg in câteva luni in Ro și as comanda atunci pe adresa de Ro. Dacă îmi vinde bine, daca nu,nu.

AnxietyHangover

AnxietyHangover

Global Moderator
Aug 20, 2022
243
Mulțumesc mult
Eu am găsit online, am făcut toți pașii pt o comandă sa văd daca pot și totul a fost ok inclusiv opțiunea pt tipul de factură.
Am și verificat puritatea cică 98%.
Merg in câteva luni in Ro și as comanda atunci pe adresa de Ro. Dacă îmi vinde bine, daca nu,nu.
Dacă este vândut de un laborator/distribuitor specializat de chimicale atunci poți avea încredere în puritate. Dacă e vândut pe celebrul site de vânzări de la noi din țară care are numele din trei litere atunci aș avea dubii. Mie mi-a fost teamă să mai cumpăr de la noi să nu cumva să mă trezesc cu poliția la ușă… Că laboratorul ăla mi-a răspuns la mailuri până am menționat SN apoi liniște completă, și m-au pus pe gânduri…

• Like
Reactions: Deleted member 65988
RejectedKarma

RejectedKarma

What was I made for
Jul 27, 2023
658
Dacă este vândut de un laborator/distribuitor specializat de chimicale atunci poți avea încredere în puritate. Dacă e vândut pe celebrul site de vânzări de la noi din țară care are numele din trei litere atunci aș avea dubii. Mie mi-a fost teamă să mai cumpăr de la noi să nu cumva să mă trezesc cu poliția la ușă… Că laboratorul ăla mi-a răspuns la mailuri până am menționat SN apoi liniște completă, și m-au pus pe gânduri…
Este o companie specializata de chimicale.
Se vinde la un kilogram. Nu scrie specific că nu vând la persoane fizice și am citit tot ce era de citit pe site-ul lor. Daca într-adevăr poliția nu are altceva mai bun de făcut am și o poveste pt ei 😆 ca justificare.

• Like
Reactions: AnxietyHangover