U

UnsureOne

Member
Mar 8, 2022
6
Hi guys, so I'm fluent in English but for some reason I'd like to discuss matters with someone who speaks my mother tongue, which is polish. To make sure that I get everything right, to obtain the best source etc. So when I finally decide to go ahead and sprint to CTB - I'll make it correctly... And on time, lol. I'm thinking about the most popular, SN, but also researching other methods. Is there anyone who would like to brainstorm with me in polish to find the perfect metod and draw up the plan? Sorry for all the grammar mistakes, I'm posting this after half a bottle of downers to ease my pain that seems to never go away nonetheless.
Dzięki, do usłyszenia

stoopid

stoopid

from hell
Feb 27, 2023
183
Kurwa, smacznego sodium nytrit kupic z 25 zl, uwaga prince polo z smaku kokosowa biata super smak

U

UnsureOne

Member
Mar 8, 2022
6
Niezbyt konstruktywna wiadomość ale dzięki 😅 sodium nytrit żeby był prince polo o smaku kokosa to trzeba pilnować aby był nano2 czy nano3

M

miserableJ

New Member
Mar 27, 2023
2
Hej, też jestem z polski ale aktualnie raczej lurkuję; z tego co widzę to największym problemem jest duże prawdopodobieństwo niedotlenienia mózgu w razie niepowodzenia większości z metod opisanych w przypiętym poście, czego bardzo się boję. Jak Ty to widzisz?

U

UnsureOne

Member
Mar 8, 2022
6
Hej, też jestem z polski ale aktualnie raczej lurkuję; z tego co widzę to największym problemem jest duże prawdopodobieństwo niedotlenienia mózgu w razie niepowodzenia większości z metod opisanych w przypiętym poście, czego bardzo się boję. Jak Ty to widzisz?
Podobno SN daje 100% pewność, jednocześnie mnie też przeraża niedotlenienie mózgu i bycie rośliną zamiast "złapania autobusu". Dlatego jakiekolwiek patenty z podduszeniami czy "night night method" u mnie odpadają. Rozważam bardzo patent z węglem. Duże prawdopodobieństwo złapania autobusu, a jeśli odjedzie a Ty zostaniesz na miejscu, to przebudzisz się z bólem głowy. Tylko muszę rozpracować dokładnie jaki węgiel, jaki grill, jakie miejsce etc. Jakoś bardziej przemawia do mnie ta forma niż wypicie SN. Co sądzisz?

M

miserableJ

New Member
Mar 27, 2023
2
Podobno SN daje 100% pewność, jednocześnie mnie też przeraża niedotlenienie mózgu i bycie rośliną zamiast "złapania autobusu". Dlatego jakiekolwiek patenty z podduszeniami czy "night night method" u mnie odpadają. Rozważam bardzo patent z węglem. Duże prawdopodobieństwo złapania autobusu, a jeśli odjedzie a Ty zostaniesz na miejscu, to przebudzisz się z bólem głowy. Tylko muszę rozpracować dokładnie jaki węgiel, jaki grill, jakie miejsce etc. Jakoś bardziej przemawia do mnie ta forma niż wypicie SN. Co sądzisz?
Z tego co czytam to z węglem jest więcej pierdolenia się, trzeba ogarnąć odpowiednie miejsce i tak dalej; ja bym się skłaniała w stronę SN, o wiele łatwiej sobie taką miksturę wypić, nie wiem tylko jak z kupieniem tego w Polsce:/

E

EmptinessAwaits

Member
Mar 2, 2023
13
Z tego co czytam to z węglem jest więcej pierdolenia się, trzeba ogarnąć odpowiednie miejsce i tak dalej; ja bym się skłaniała w stronę SN, o wiele łatwiej sobie taką miksturę wypić, nie wiem tylko jak z kupieniem tego w Polsce:/
Można bardzo łatwo zamówić. 7zł za 250g. Zamówilem i wygląda dobrze. Najgorzej jest z dostępem do antimeticu, jeśli nie masz antydepressantów lub czegoś podobnego, to bez recepty nie dostaniesz.

U

UnsureOne

Member
Mar 8, 2022
6

Mam link do allegro, ale tam jest napisane nano3, a chyba musi być nano2.
Można bardzo łatwo zamówić. 7zł za 250g. Zamówilem i wygląda dobrze. Najgorzej jest z dostępem do antimeticu, jeśli nie masz antydepressantów lub czegoś podobnego, to bez recepty nie dostaniesz.

Co to antimetic? Ja mam całą szafę psychotropów, seronil, bupropion, atomo, medikinet, concerta, relanium, hydro, tradozon

GasMonkey

GasMonkey

Nitrogen Master Race
May 15, 2022
1,881
My Nitrogen cylinder is from Poland. :haha:

• Like
Reactions: Mare Imbrium and UnsureOne
E

EmptinessAwaits

Member
Mar 2, 2023
13
Mam link do allegro, ale tam jest napisane nano3, a chyba musi być nano2.

Co to antimetic? Ja mam całą szafę psychotropów, seronil, bupropion, atomo, medikinet, concerta, relanium, hydro, tradozon
Zgaduje, że szukałeś azotanu sodu (NaNO3), a SN to azotyn sodu (NaNO2). Poszukaj z jak najlepszą czystością.

Antiemetic jest potrzebny, aby nie zwymiotować po wzięciu SN. Po więcej info odsyłam do Stan's Guide'a i PPH Essentials.

U

UnsureOne

Member
Mar 8, 2022
6
Zgaduje, że szukałeś azotanu sodu (NaNO3), a SN to azotyn sodu (NaNO2). Poszukaj z jak najlepszą czystością.

Antiemetic jest potrzebny, aby nie zwymiotować po wzięciu SN. Po więcej info odsyłam do Stan's Guide'a i PPH Essentials.
Masz rację, dzieki. Ah, czytałam te nitki i w moich zapiskach Antimetic jest wspomniany chyba jako Metoclopramide (Metoclopramid) i zamiennik to jest mój główny znak zapytania.

E

EmptinessAwaits

Member
Mar 2, 2023
13
Skopiowałem liste antiemeticów z Stan's Guide'a. Niestety wsztstkie są na recepte. Jedyny lek bez recepty jaki znalazłem to aviomarin z dimenhydrinate, ale nie wiem czy będzie działał.

Domperidone Metoclopramide Olanzapine Alizapramide Chlorpromazine Prochlorperazine Droperidol Benperidol Trifuperidol Spiperone Haloperidol Bromperidol Lurasidone Sestindole Paliperidone Risperidone Olanzapine Clozapine Quetiapine

Rockman

Rockman

Experienced
Feb 9, 2020
208
Jak wystarczająco poszukasz, to okaże się że możesz od jednej dawki meto dostać nieuleczalnej dystonii, a niezbędne to nie jest.